Кад има за кућу имаће за патике и перчин ! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Кад има за кућу имаће за патике и перчин !
Trenutno na sajtu: 375       |       Podeli:
08.03.2023 | 0 коментар(а)



Чачак - Свакаквих медијских достигнућа видели смо од уваженог Цојла који се у том послу окалио као нико. Протеклих дана сви они који
Колико ли су кућа саградиле ове патике - фото ГЗС

прате медије на локалном нивоу Чачка могли су видети и прочитати како је Цојлов  „пре пре објективни портал“, пример поштовања писане јавне речи и коментара, демострира тезу „како направити јунака од некога ко за јунака никако  није"!

А није први ни једини пут ови сјајни стручњаци величају своја дела и подижу лествицу. Преко ноћи, подигоше мост преко Мораве у Овчар Бањи, озидаше купатила, обавестише нас колико је ко поштен, описаше све људе чија имена зна овај Град.

А истрајни су. Када је неко непослушан и не верује у њихову истину е онда ударе свом снагом да докажу да су у праву.

Тако, ево доказаше да је њихов миљеник, млад дечко тек што је завршио или завршава студије најпоштеније могуће подигао себи кућу од преко 200 квадрата, поцепавши чак два пара ни мало јефтиних патика!

И какво је то понашање да неко не верује у то, шта то треба да значи, какво је то васпитање?!

Убедили су нас, јер су силну снагу утрошили да нам све потанко објасне у штанцованим коментарима, са стотине профила на фб иза којих стоји пар људи, целом ботовском групом са Дорћола из Сурдулице, Врања и Суботице да убеде глупе Чачане да су бре они у праву!!  

Дакле у реду је, разумемо. Немогуће је да у радној књижици има пар сати или дана радног стажа, нити има ишта ненормално и неморално у томе да тамо неки хуманитарац, активиста и намучена душа подигне себи палату од пар стотина квадрата! Па заслужио је брате и већу!

Треба народу објаснити, да се зна, да је кућа до задње баскије зарађена у Америци, каквој црној Србији. Па гастарбајтерима по Чикагу „бре" може да држи предавање како се то ради! Шта они то тамо раде по 40 година?? То одеш неколико пута и омлатиш 200 квадрата!!  

Ваљало би да се консултују неки учени људи, не морамо милицију, да и нама а и Србима по Америци  разраде ту економију!

Али добро, на крају  јасно је шта смера Цојле. Он не може, уморио се, јер ко год мисли да је лако пет партија променити дебело се вара. Хајде ми да се организујемо да човеку купимо пар патика и то са светлећим ђоновима, у неколико боја, напредњачке, Ђиласове, народњачке...!

Није у реду да у Скупштину уђе у оним дроњавим у којима је мешао малтер и кулучио по бјелом свету!

Цојле да покрене акцију да се то лепо прикаже и објасни народу, ботовима да уведе трећу смену, и има да се створи као мост у Овчар Бањи! Преко ноћи ,,бре" !

Што се тиче кандидата, он је топ! Мало логопед да поради на шушкању, и  обавезно да се дода мало косе.

Кад има за кућу, мора да има и за перчин, побогу брате!

Гвозден Николић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Kad ima za kuću imaće za patike i perčin Svakakvih medijskih dostignuća videli smo od uvaženog Cojla koji se u tom poslu okalio kao niko

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.429.024 посета
Тренутно на сајту: 376 посетилац(a)